top of page

Skraldebjergsløbet 2, 2024

Skraldebjerget.jpg

Dato: 29.06.2024 - Udsolgt

Sted:
Lindegårdsvej 26, 7400 Herning. Der vil IKKE være mulighed for bad, men omklædning indenfor.

Priser:

Halvmarathon:    60 kr.  

Overføres via MobilePay til box50896.

Antal pladser:

Der er 15 pladser. Skriv en sms til 40 40 29 24 inden tilmelding for at sikre, der er en plads.

Tidsgrænse:

Denne er sat til max 3:30.

Generel information:

Start kl. 09.00: Der er start fra Lindegårdsvej 26, 7400 Herning. Løbet foregår i Knudmosen, og vil foregå på grusvej, skovstier samt lidt asfalt. Vi skal op og klappe stenen på Skraldebjerget for hver runde. Ruten på 10,6 km. Vi løber 2 gange denne dag. 

Ruten er opmærket med milestrimmel, og der er vanddepot ved 5 km. 

Der vil komme et løb for hvert kvartal i 2024, så hold øje med hjemmesiden.

Depot:

Består af slik, chips, saft og vand. Efter løbet vil det være muligt at smøre et stykke rugbrød eller franskbrød med pålæg/ost/marmelade og der vil være kaffe/the samt kage. Og naturligvis øl og sodavand. 

Løbsregler:

Deltagelse sker på eget ansvar, og færdselsreglerne skal overholdes. Der skal passes på naturen, så derfor skal affald i de opstillede affaldsspande mm. Dette er den enkelte løbers ansvar.

Tidstagning:

Deltagerne er selv ansvarlige for tidstagning. Under løbet må urene ikke stoppes, ej heller ikke ved toiletbesøg og forplejning. Autostop skal være slået fra på uret.

Diplomer og medaljer:

Der er diplom og medalje til alle, der gennemfører halvmarathon. Resultater vil blive offentliggjort på www.snejbjerghalvmarathon.dk under fanen diplomer. Medaljer vil blive uddelt efter man er kommet i mål.

bottom of page