top of page

Skraldebjergsløbet 1, 2024

Dato:

Lørdag den 23. marts 2024 kl. 9.00 - udsolgt

Sted:
Lindegårdsvej 26, 7400 Herning. Der vil IKKE være mulighed for bad, men omklædning indenfor.

Priser:

Halvmarathon:    75 kr.  

Overføres via MobilePay til box50896.

Antal pladser:

Der er 15 pladser. Skriv en sms til 40 40 29 24 inden tilmelding for at sikre, der er en plads.

Tidsgrænse:

Denne er sat til max 3:30.

Der er mulighed for tidlig start, hvis du anvender mere end 2.30+ i tid. I kan løbe kl. 8.45, og der tages billede 8.40.

 

Generel information:

Start: Der er start fra Lindegårdsvej 26, 7400 Herning. Løbet foregår i Knudmosen, og vil foregå på grusvej, skovstier samt lidt asfalt. Vi skal op og klappe stenen på Skraldebjerget for hver runde. Ruten idag er på 10,6 km. Vi løber 2 gange denne dag. .

Ruten er opmærket med milestrimmel. og skilte.

Der vil komme et løb for hvert kvartal i 2024, så hold øje med hjemmesiden.

Depoter:

Består af slik, chips, saft og vand. Efter løbet vil der indendøre være muligt at smøre et stykke rugbrød eller franskbrød med pålæg/ost/marmelade og der vil være kaffe/the samt ølkage. Og naturligvis øl og sodavand. 

Løbsregler:

Deltagelse sker på eget ansvar, og færdselsreglerne skal overholdes. Der skal passes på naturen, så derfor skal affald i de opstillede affaldsspande mm. Dette er den enkelte løbers ansvar.

Tidstagning:

Deltagerne er selv ansvarlige for tidstagning. Under løbet må urene ikke stoppes, ej heller ikke ved toiletbesøg og forplejning. Autostop skal være slået fra på uret.

Diplomer og medaljer:

Der er diplom og medalje til alle, der gennemfører halvmarathon. Resultater vil blive offentliggjort på www.snejbjerghalvmarathon.dk under fanen diplomer. Medaljer vil blive uddelt efter man er kommet i mål.

Skraldebjerget.jpg
bottom of page